Menu Close

Verpleegkundige intra- of extramuraal

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verpleegkundige? Wil je in regio Den Bosch, Veghel, Tilburg aan de slag? Wij zijn op zoek naar klantgerichte, betrokken en professionele verpleegkundigen voor een ouderenzorgorganisatie.

Jouw functie

Het verrichten van verpleegkundige werkzaamheden bij de cliënt thuis of intramurale instelling. Jij geeft zélf jouw voorkeur en beschikbaarheid bij ons aan. Je wordt structureel ingezet bij een vast team, indien gewenst. Reken maar dat je komst wordt gewaardeerd! Zowel door de teamleden als de cliënten.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van het diploma A verpleegkundige, MBO-V of HBO-V en een geldige BIG-registratie. De begrippen flexibiliteit en professionaliteit spreken je in het bijzonder aan. Je hebt een proactieve houding, kan en wil verantwoordelijkheid nemen en stelt je service verlenend op.

Wat biedt Workaround?

Afwisselend werk op de uren en dagen die jou het beste uitkomen.
Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salaris in FWG functiegroep 45, maximaal € 19,05 bruto per uur (exclusief onregelmatigheidstoeslag).

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt je CV mailen naar workaround@workaroundeurope.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 073-2008900.