Menu Close

Over ons

Over Workaround

Workaround bestaat sinds januari 2016 en is gehuisvest in Schijndel. Onze medewerkers kennen de banenmarkt van binnen en van buiten. Alle uitzendprojecten, van groot tot klein, worden tot in de puntjes verzorgd en begeleid. Bij Workaround kijken we niet alleen naar een goede match in vaardigheden, maar ook naar de klik op persoonlijk vlak. Workaround hanteert een persoonlijk aanpak door goed te luisteren naar de behoeftes en wensen van zowel de werkgever als werknemer. Maatwerk en een langetermijn samenwerking staan voor ons centraal.

Workaround is gespecialiseerd in de volgende branches:

  • Bouwnijverheid
  • Financiën
  • Informatietechnologie
  • Zorg en welzijn
  • Industrie
  • Transport
  • Administratie
  • ICT
Met payrolling bent u meestal goedkoper uit

Eén aanspreekpunt voor al uw personeelszaken

Géén werkgeversrisico’s

Alle personeelskosten overzichtelijk op één factuur

Snel en efficiënt uw team opschalen

Snelle en accurate ondersteuning

Onze werkwijze

Workaround neemt de zorgplicht voor uw werknemers uiterst serieus. Wij staan garant voor de toepassing van de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden, zoals cao-regels, pensioenen en veiligheid. Workaround houdt voortdurend een kritische blik op de eigen overhead (vaste lasten), waardoor de kosten laag blijven. Zo kunnen wij onze relaties een maximaal voordeel op het tarief leveren. In de uitvoering van onze dienstverlening stellen wij zowel u als de uitzendkracht op de eerste plaats.

Zo is het bij Workaround heel normaal om eerst een dag samen te werken met de nieuwe medewerker, zodat u beide zeker bent van een goede match. Zonder kosten, zonder dat u vastzit aan de nieuwe medewerker. Dat is de beste manier om te ondervinden of deze samenwerking een succes gaat worden. Deze open werkwijze vinden wij erg belangrijk. Langdurige samenwerking met zowel de opdrachtgevers als de medewerkers staat voorop.

Hoe werkt het

Neem contact op
Kosteloos inventarisatie advies
Wij gaan aan het werk
U kunt doorgroeien met uw flexibele personeel