Menu Close

Verzorgende-IG

Functieomschrijving

Voor diverse zorgorganisatie ’s in de regio Den Bosch, Veghel, Tilburg, waar waarden als klantgerichtheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan, zijn wij per direct op zoek naar ervaren Verzorgende-IG.

Jouw functie

Het verrichten van verzorgende en begeleidende werkzaamheden bij de cliënt thuis of in verpleeghuis, in de regio. Jij geeft zélf jouw voorkeur en beschikbaarheid bij ons aan. Reken maar dat je komst wordt gewaardeerd! Zowel door de klant als de cliënten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een flexibele en servicegerichte Verzorgende-IG,
  • Een proactieve houding

Kan en wil je verantwoordelijkheid nemen en heb jij service hoog in het vaandel staan. De cliënt staat voor jou altijd op nummer 1! Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG, of je bent verpleegkundige in opleiding in het laatste leerjaar (met jaar 1-3 volledig afgerond incl. stage).

Wat biedt Workaround jou?

Afwisselend werk op de uren en dagen die jou het beste uitkomen. Jij geeft jouw beschikbaarheid op en wij plannen je in waar mogelijk. Je werkt bij ons op flexbasis. Met evt een contract.

Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Salaris in FWG functiegroep 40, maximaal € 17,35 bruto per uur (exclusief onregelmatigheidstoeslag).

Enthousiast geworden? Wij gaan graag met jou in gesprek! Heb jij nog vragen naar aanleiding van deze vacature, stuur een e-mail naar workaround@workaroundeurope.nl of bel naar 073-2008900.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen